1 December

Julmånad! Flera veckor sedan jag skrev sist. Det har varit jobb, jobb och jobb.

I helgen som gick var vi till Marstrand. Åkte redan i fredags lunchtid. Gottade oss o spat i några timmar innan vi skulle äta julbord. Älskar Marstrands havshotell för deras fantastiska mat. Det var ett helt underbart julbord, massor av sill och annan fisk. Olika korvar och skinka, janson, omelett, köttbullar och färskt hembakt bröd. Till efterrätt bl a äggaost och massor av annat godis.

IMG_456039187796271  IMG_447362143818859

20141128_191250  20141128_191311

På lördag morgon gick vi ner för att bada redan när de öppnade, hade poolerna för oss själva. Åt en fantastisk frukost innan vi checkade ut. Tog färjan över till Marstrandsön och gick på julmarknad.

Har pyntat här hemma resten av helgen. Gjorde ett par kransar som får pryda ingången till vårt hus. Ikväll bakade jag en mjuk pepparkaka. Något som är gott är en bit mjuk pepparkaka med ädelost blandat med creme fraiche och en go glögg till.

Idag har jag ”öppnat” min julkalender. Drack en härlig kopp te ”kalkstensdrömmar”, från Gotland, svart te som smakar friskt, lite sött och innehåller rosenblad. Imorgon är det ”Gotländskt äpplekakste”

 

 

Share on FacebookPrint this page

Kommentera