Tisdag 30 december

Hade en fantastisk helg i Hälsingland. Snön hade kommit lagom till julen däruppe. Helgen vi kom dit slog det till och blev smällkallt. Strålande sol och ca -20, härligt! Vi kunde inte vara ute speciellt mycket men någon promenad blev det, var ju tvungen att ut och fota. Det var otroligt vackert, svårt att se sig mätt på allt.

20141227_114955  IMG_1271

IMG_1264  IMG_1304

Sista morgonen så var himlen så vacker, slängde på mig kläderna och ut. Gick ut på gårdsplan en bit för att få en ännu bättre bild. Tvärstannade efter bara några steg för nere på gärdet stod åtta stycken rådjur, en mäktig syn.

IMG_1328  IMG_1332

Nu är det dags att se fram emot ett nytt år, ett oskrivet blad. Hur ska vi fylla detta blad?  Själv kommer jag att börja ett nytt jobb, en ny utmaning som väntar. Ska bli mycket spännande. Men innan dess ska vi fira våra barnbarn som båda fyller år inom den närmaste veckan. Det är fantastiskt det där med barnbarn, de är verkligen livets efterrätt. Vi är så tacksamma att få ha dem i våra liv.

Fortsättning följer…

 

Share on FacebookPrint this page

Kommentera