söndag 17 april 2016

Slapp söndag, har ätit en lång frukost och det regnar ute. Sitter i soffan tillsammans och tittar på gamla bilder från semestrar vi gjort. Snart reser vi igen! Denna gång blir det en kortresa till Rom. Ska bli så härligt! Längtar verkligen efter sol och värme, god mat och härliga viner! Resan har lagt över Kristi himmelsfärdshelgen, behöver bara ta en dag ledigt.

20160314_080044

Läser om Rom och planerar vad vi ska se. Vatikanen, Sixtinska kapellet, Peters kyrkan, Vatikanens grottor, Colosseum, Spanska trappan, Fontana di Trevi är några platser som vi skulle vilja se. Men sen vet jag att är det jättelånga köer så orkar jag inte stå och vänta på att få komma in. Ska dricka mycket kaffe och bara njuta i största allmänhet.

Men innan vi åker så är det mycket att stå i. Vi ska förbereda vårt sommarhus för visning. Har under hela vintern funderat på vad vi ska göra med vårt sommarhus. Tog till slut beslutet att sälja det. Detta är egentligen inget som vi vill göra utan känner att vi måste. Det ska dras fram ledningar för kommunalt vatten och avlopp och vi måste ansluta oss. Mycket jobb och mycket pengar. Vi vill lägga pengar på att resa istället och på att fixa med vårt hus här hemma. Så innan vi reser så ska det fixas för en visning, städa, köra till tippen, packa ner saker som inte ska vara framme, pyntas och göras i ordning i största allmänhet. Ett tufft jobb då det är mycket känslor inblandade.

3  20150702_084446

 

 

 

Share on FacebookPrint this page

Kommentera