Del 6 sommarstugan

Tiden här i stugan går mot sitt slut. Tänk, alla mina somrar har jag tillbringat här. Även mina barn och barnbarn har tillbringat alla sina somrar här. Nu går vi in i en ny fas i livet, vad den för med sig vet vi inte. 20160720_110150 När vi träffade mäklaren första gången i våras så hade jag en önskan, det var att vi skulle skulle sälja den men att tillträdet för de nya ägarna skulle få bli efter sommaren. Fick till svar av honom ”att sälja sommarstugan var färskvara, de nya ägarna vill börja använda den så fort som möjligt”. Men Gud hör bön!  Vi har fått ha kvar stugan på vår semester. Samma dag som vi slutade jobbet så stack vi upp till landet. Även barn och barnbarn har varit här så mycket de kan. Vi njuter tiden ut.

Igår kväll var min syster och hennes familj här. Sommaren visade sig från sin bästa sida så vi dukade upp ett långbord på gräsmattan. Alla hade bidragit med massa god mat, så det blev ett rejält knytkalas. En jättetrevlig kväll då minnena avlöste varandra.

Tänk två nygifta, mina föräldrar startade här 1960 och nu är vi 23 stycken! Gunborg0039

DSC_0955

Share on FacebookPrint this page

Kommentera