Gdansk/hemma lördag 6 augusti 2016

20160806_081404

Ja så var det sista frukosten på balkongen i Gdansk. Har haft toppendagar här, sett och upplevt mycket. Ätit en massa god mat, shoppat och fotograferat. Skulle ha avsatt mer tid i Sopot känner jag, men det får vi ta en annan gång. Det går otroligt fort att flyga dit, så egentligen ett bra och smidigt utflyktsmål.

20160806_112027

Hejdå Gdansk, ses en annan gång!

Så var vi hemma igen. Dags att ta hand om allt som kom hem vid försäljningen av stugan. Packan om lådor och tvätta en massa textilier. Jobbet börjar på måndag så måste planera luncherna den närmaste veckan, ta tag i träningen är också ett måste. Många gånger är det skönt med rutiner, man mår rätt bra.

Det bästa av allt har vi framför oss! Vårt tredje barnbarn kommer vilken dag som helst, ska bli så mysigt!

 

Share on FacebookPrint this page

Kommentera