Spa och kalas lördag 21/1 2017

20170121_111230  20170121_084830

Slutade tidigt igår fredag så vi stack iväg tidigt till Marstrand. Hela gårdagen var full av sol från en klarblå himmel, en fantastisk vinterdag. Tog en promenad på kajen innan vi gick in på spa`t. Vi hade en härlig kväll, kopplade av i tunnorna på bryggan men även i bubblorna inomhus och i bastun. Redan igår kväll längtade jag efter frukosten, det är inte mycket som slår frukosten på Marstrands havshotell. Så i morse njöt vi av en lång och god frukost innan vi gick ner för att bada en stund innan vi checkade ut.

På eftermiddagen skulle vi fira två av våra barnbarn som fyllt år. De har varit sjuka ända sen jul så det har inte blivit av att vi firat dem. Men nu skulle det ske.

DSC_0838  DSC_0841

Många presenter och var sin marsipantårta, en med fyra ljus och en med sju ljus. Lilltjejen ringde efter lunch och tyckte vi skulle komma tidigare, hon orkade inte vänta. Älskade ungar, är så glad och tacksam att just jag har förmånen att få vara deras mormor!

Share on FacebookPrint this page

Kommentera