Lchf-pizza 16/2

Har de senaste dagarna ätit pizza till lunch på jobbet. Gjorde tre portioner pizza i helgen så jag skulle ha i några dagar. Det är så gott att ha färdig mat i kylen och bara plocka med sig varje morgon, jag har inga problem att äta likadan mat i flera dagar heller. Det räcker att ha med sig huvudmaten då vi får mycket och god sallad från ”Go skolmat” som är vår matleverantör.

Lchf-Pizza (6 port)

  • 6 ägg
  • 1,1 dl grädde
  • 3 msk fiberhusk
  • 150 gr riven ost
  • salt och peppar

Vispa ihop äggen och blanda i resten. Låt stå och vila i 10 minuter. Bred ut på bakplåtspapper. Antingen breder du ut på hela plåten eller gör portionspizzor. Grädda bottnarna i 200 grader 10-15 min. Tag ut och låt svalna något. Bred ut ett tunt lager passerade tomater, ca 1/2 pkt. Därefter lägger du på vad du själv önskar, krydda och rikligt med ost överst. In i ugnen igen 225 grader ca 5 min, tills osten smält. Klar!

DSC_0966  DSC_0969

 

Share on FacebookPrint this page

Kommentera