Sol och bad i Rostock 3/7

Idag tog vi bilen till stranden, det är ca 1,5 mil dit. Parkerade en liten bit ifrån stranden, så det blev en liten lagom promenad dit. Lika vackra hus där också samt mycket Stockrosor. Även om det var mycket turistiskt så var det vackert. Det känns som att vi är längre söderut i Europa än norra Tyskland.

IMG_20180703_215157DSC_0068

En stor sandstrand mötte oss. Sand, sand och åter sand. Där låg vi några timmar och gottade oss. Svalare i vattnet än hemma. Men visst badades det.

IMG_20180703_105538   

oznor

Efter några timmar, längre orkade vi inte ligga, gick vi in mot restaurangerna för att äta lunch. Hittade en restaurang precis vid vattnet så att vi kunde titta och njuta av båtar som kom och gick. En stor kall öl(alkoholfri) satt fint i värmen och till det en Cesarsallad, så gott!

sdr

IMG_20180703_125829

På eftermiddagen spelade Sverige mot Schweiz  en match som inte får missas. Sverige vann såklart! Efteråt var det shopping på schemat.

cof

Kvällens middag åt vi i vår lägenhet. Stekt korv och surkål!

 

 

 

Share on FacebookPrint this page

Kommentera