En varm dag i Stockholm 24/7

Efter en otroligt varm natt och svårt att sova så längtar vi efter kaffe och frukost. Hotellet serverade en fantastisk frukost, fanns massor att välja på. Barnbarnet valde så klart pannkakor och sylt! Är det semester och man bor på hotell så är det ett självklart val. Vi satt ute och njöt och åt länge.

cof

cof

Bad i hotellets pool blev en riktig höjdpunkt.

cof

Fjärilshuset i Hagaparken stod sen på tur. Så fint med massor av fjärilar som vi såg på riktigt nära håll, vi såg även puppstadiet och hur fjärilarna föddes.

cof

oznor

Men det fanns även fiskar och hajar där inne, så spännande!

Eftermiddagen tillbringade vi på Vasamuseet på Djurgården. Hade lovat barnbarnet att gå dit sist vi var i Stockholm tillsammans. Trots att jag har varit där flera gånger så är det ändå lika intressant. Vi gick runt i flera timmar och tittade och pratade om skeppet, avslutade med filmen hur de bärgade den.

mde

cof

mde

Promenerade sen in till stan innan vi tog bussen tillbaka till hotellet. Avslutade dagen på samma sätt som dagen innan, middag med utsikt!

oznor

cof

 

 

Share on FacebookPrint this page