Sista semesterdagarna! 2/8

Startade dagen hyfsat tidigt, kaffe i trädgården. Vad jag älskar det! Tänk, i tre månader har vi kunnat sitta i trädgården under vår hängbjörk och dricka vårt morgonkaffe.

cof

Några dagar bara han och jag! Första stoppet blev Torekov. Hade med badkläder så klart om vi skulle stanna vid något badställe. Vattnet var ljuvligt, alldeles ljummet!

oznor

Lunch blev det alldeles vid vattnet, sallad med färska skaldjur för mig och och rökt fisk för mannen. Fantastiskt härligt allting.

Efter stoppet i Torekov fortsatte vi till Malmö. Hade bokat hotell mitt inne i stan vid Gustav Adolfs torg. Så skönt att ha nära till allt.

På kvällen blev det en promenad ner till Västra hamnen. Massor av folk som minglade runt, många badade, hela bryggan var full, och på restaurangerna var det full fart. Fick plats på ett ställe och fick njuta av en riktigt god middag med utsikt över havet.

cof

cof

Efteråt gick vi några steg ner till bryggan och fick se solen gå ner i havet, så vackert! Älskar dessa varma kvällar, det är sommaren när den är som bäst.

oznor

 

Share on FacebookPrint this page