Jular vi minns 1988

I mitt förra inlägg skrev jag om vår första jul ihop, vår första jul som gifta. Nu tänker jag försöka minnas några jular från det att vi fått barn. Har varit duktig på att alltid fotografera, så har mycket bilder som hjälper mig att minnas. Skrev också ner mycket i kalendrar som jag har sparat så där finns mycket information att plocka av.

Julen 1988, då hade vi precis fått vår första dotter. Vi firade den hemma hos oss i Tyresö. Mina föräldrar kom upp från Vänersborg för att vara med oss.

Louise första jul

Min mamma hade under hösten blivit hjärtopererad och åkt in och ut på sjukhuset flera gånger, så vet egentligen inte varför de skulle sätta sig på ett tåg och åka till oss? Men det gjorde de och fick träffa vår lilla bebis för första gången. De kom två dagar före jul och var på så sätt med i lite julförberedelser hos oss.

Julaftonlunch i vårt kök
Louise med sin mormor

Till julottan i Södermalmskyrkan var det bara min man och min pappa som åkte, min mamma och jag var hemma och såg på julotta på tv. På Annandag jul var det barnvälsignelse för vår dotter i Södermalmskyrkan, så roligt att mina föräldrar fick vara med på den.

Pastor Bror Spetz

Det var nog en ganska så lugn jul med tanke på att min mamma varit sjuk under året och att hon åt mycket kortison.

Louise med mormor och morfar
Tre generationer
Share on FacebookPrint this page